Waarmee kunnen we u helpen? VO Citizen, uw expert-partner in institutionele en openbare communicatie.

Een doeltreffend actieplan is de basis van een geslaagde communicatie. Wij tekenen voor uw projecten globale, samenhangende en creatieve strategieën uit om de impact van uw boodschap zo groot mogelijk te maken.

Meer weten
Of ze nu gericht zijn op uw medewerkers of op uw doelgroepen, wij organiseren events die een rechtstreekse en duurzame link leggen. Ideaal om een volwaardige gemeenschap te creëren.

Meer weten
Wij verzekeren het succes van uw projecten dankzij zinvolle informatie-, activerings- en sensibiliseringscampagnes die uw doelgroepen aanspreken en aansteken.

Meer weten
Om voor uw boodschappen een onmiddellijke impact te verzekeren, helpen we u bij het bepalen van uw merkimago.

Meer weten
Wij creëren kwaliteitsvolle en doelgerichte inhoud. En wij helpen u het ideale evenwicht te vinden tussen de inhoud en de creatieve vorm.

Meer weten

Onze waarden Wij staan achter de fundamentele waarden van de VO Group: respect voor anderen, creatieve passie en een open geest. Luisteren, een dialoog aangaan, plezier maken en alles geven: het zijn onze dagelijkse stimulansen om uw campagnes voor het algemeen belang in de spotlights te zetten. Onze waarden van sociale verantwoordelijkheid, gecombineerd met onze ervaring, ons dynamisme, onze creativiteit en alle kracht en expertise van een groep maken van uw communicatiecampagnes en evenementen originele en unieke menselijke belevenissen die het geweten wekken en een sfeer van solidariteit creëren bij een zo groot mogelijk publiek.

Fiscale hervorming

fiscalité.brussels / fiscaliteit.brussels Read more

Week van de Mobiliteit

Bruxelles Mobilité / Brussel Mobiliteit Read more

Plan Air-Climat-Energie

Service Public de Wallonie Read more

Our clients